Καλή Σχολική Χρονιά

Καλή Σχολική Χρονιά
Καλή Αρχή!!!

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Προετοιμασία για την Καλοκαιρινή γιορτή του Νηπιαγωγείου μας

Αναρτήθηκε από Κουλούρη Μαρία στις 7:37 π.μ.

Πως ετοιμάσαμε την τελική γιορτή στο σχολείο μας.


Όλα τα παιδιά με πολύ όρεξη και διάθεση πραγματική αποφάσισαν να κάνουν μια γιορτή στο τέλος της σχολικής χρονιάς για να παρουσιάσουν στους γονείς και φίλους τους την δουλειά τους.
Πρώτα αποφάσισαν να φτιάξουν ένα σπήλαιο μεγάλο για να χωράνε μέσα και να μοιάζει με κείνο που είχαν οι φίλοι τους, από το 8ο Νηπιαγωγείο. Αφού έντυσε η κυρία τους το μαγαζάκι με χαρτί του μέτρου, τα παιδιά ζωγράφισαν σταλαγμίτες, σταλακτίτες, νυχτερίδες και πολλές βραχογραφίες με μαύρη, κόκκινη και πράσινη κηρομπογιά.

Το πίσω μέρος του σπηλαίου μας ήταν ανοιχτό, έτσι πήραμε ένα πανί και το χρωματίσαμε με τέμπερες στα χρώματα που είχε το σπήλαιο που επισκεφτήκαμε πριν από λίγες μέρες. 


και το τελικό αποτέλεσμα...

και με τους μικρούς σπηλαιολόγους τη μέρα της γιορτής!
  
Για το δεύτερο θέμα της γιορτής μας επιλέξαμε να δραματοποιήσουμε το νησί των συναισθημάτων του Μ. Χατζιδάκι με μουσική του ίδιου.
 
Τα παιδιά ετοίμασαν τα καράβια...

μοιράστηκαν τους ρόλους, δημιούργησαν μόνα τους τα χορευτικά και αφού  ζωγράφισαν ο καθένας μόνος τους κάτι από το νησί και την ιστορία έφτιαξαν ένα τραγούδι με θέμα το νησί των συναισθημάτων και το τραγούδησαν!!! 

Τέλος έφτιαξαν προσκλήσεις για να καλέσουν τους γονείς και τους φίλους τους στη γιορτή.






Όλα έτοιμα για τη γιορτή λοιπόν...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Τα Φανταστικά Παιδιά Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea